dijous, 20 de juny del 2013

RECEPTA: Una amanida Castellera

Durant tot el trimestre hem cuidat tan bé dels nostres enciams que s'han fet molt grans. També vam plantar una tomaquera que va anar creixent però... passaven els dies i dies i no hi vèiem cap tomàquet.
Com ja s'acaba el curs hem pensat fer-los servir per a fer una amanida al nostre gust.
Primer vam haver de fer la recepta: decidir els ingredients que hi posaríem, els estris que necessitaríem, com ho faríem... .
Vam començar per portar els testos per grups a les nostres taules, després vam arrencar els enciams agafant-los bé pel coll, espolsant la terra de les arrels,... com havíen crescut!
Gràcies a l'aportació de l'Imma amb les pastanagues vam fer el mateix.
Després vam rentar-ho tot i vam començar a tallar amb uns ganivets de plàstic
Quines amanides més bones!!!

1 comentari:

  1. MOLTES GRÀCIES MARI PER FER-NOS GAUDIR I COMPARTIR DE LES ACTIVITATS, FEINES, SORTIDES DELS CASTELLERS....REALMENT HA ESTAT UN CURS INTENS I FANTÀSTIC. GRÀCIES PER TOT I BON ESTIU.

    ResponElimina